Hitta ett bra erbjudande med Xiaomi 12 Pro

  • Erbjudanden över 24 månader.
  • Erbjudanden från olika operatörer.
  • Spara pengar genom att välja rätt erbjudande.

Erbjudande 1

Surf: 2 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 489 kr/mån

Erbjudande 2

Surf: 6 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 539 kr/mån

Erbjudande 3

Surf: 20 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 589 kr/mån

Erbjudande 4

Surf: 50 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 639 kr/mån

Erbjudande 5

Surf: 100 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 684 kr/mån

Var hittar jag erbjudanden på Xiaomi 12 Pro?

Här på sidan så listar vi erbjudanden på Xiaomi 12 Pro ihop med abonnemang. Du kan enkelt jämföra olika erbjudanden och hittar du ett du gillar så kan du trycka på visa erbjudande för att komma till operatören där du kan läsa mer om erbjudandet men även beställa.

Har min operatör något erbjudande på Xiaomi 12 Pro?

Titta i vår lista ovanför för att se olika erbjudanden på Xiaomi 12 Pro med abonnemang. Ifall du inte hittar något erbjudande som du gillar från din operatör så kan du alltid välja en annan så länge du inte har bindningstid. Väljer du ett erbjudande från en annan operatör så är det bara att fylla i att ditt nummer skall flyttas. Då tar den nya operatören hand om allt samt säger upp ditt gamla abonnemang i samband med att numret flyttas.

Vilket erbjudande skall jag välja för Xiaomi 12 Pro?

Vi har försökt underlätta genom att sätta stjärnor på de olika operatörerna, desto fler stjärnor desto bättre operatör när du skaffar Xiaomi 12 Pro. Utöver det så rekommenderar vi alltid att du tittar på operatörens täckningskarta och funderar över om du har några specifika krav på operatören. Därefter kan du gå på pris och erbjudande för Xiaomi 12 Pro.

Vilket erbjudande är bäst med Xiaomi 12 Pro?

Tittar man i vår lista över erbjudanden så är Halebop den operatör som är billigast med 489 kr/mån i 24 mån för Xiaomi 12 Pro. I detta erbjudande från Halebop får du 2 GB surf, fria samtal och fria SMS varje månad.

Se alla erbjudanden på Xiaomi 12 Pro