Hitta ett bra erbjudande med Nothing phone (1)

  • Erbjudanden över 24 månader.
  • Erbjudanden från olika operatörer.
  • Spara pengar genom att välja rätt erbjudande.

Erbjudande 1

Surf: 5 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 469 kr/mån

Erbjudande 2

Surf: 15 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 539 kr/mån

Erbjudande 3

Surf: 35 GB
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 639 kr/mån

Erbjudande 4

Surf: Fri
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 689 kr/mån

Erbjudande 5

Surf: Fri
Samtal: Fria
SMS: Fria

Pris: 809 kr/mån

Var hittar jag erbjudanden på Nothing phone (1)?

Här på sidan så listar vi erbjudanden på Nothing phone (1) ihop med abonnemang. Du kan enkelt jämföra olika erbjudanden och hittar du ett du gillar så kan du trycka på visa erbjudande för att komma till operatören där du kan läsa mer om erbjudandet men även beställa.

Har min operatör något erbjudande på Nothing phone (1)?

Titta i vår lista ovanför för att se olika erbjudanden på Nothing phone (1) med abonnemang. Ifall du inte hittar något erbjudande som du gillar från din operatör så kan du alltid välja en annan så länge du inte har bindningstid. Väljer du ett erbjudande från en annan operatör så är det bara att fylla i att ditt nummer skall flyttas. Då tar den nya operatören hand om allt samt säger upp ditt gamla abonnemang i samband med att numret flyttas.

Vilket erbjudande skall jag välja för Nothing phone (1)?

Vi har försökt underlätta genom att sätta stjärnor på de olika operatörerna, desto fler stjärnor desto bättre operatör när du skaffar Nothing phone (1). Utöver det så rekommenderar vi alltid att du tittar på operatörens täckningskarta och funderar över om du har några specifika krav på operatören. Därefter kan du gå på pris och erbjudande för Nothing phone (1).

Vilket erbjudande är bäst med Nothing phone (1)?

Tittar man i vår lista över erbjudanden så är Telenor den operatör som är billigast med 469 kr/mån i 24 mån för Nothing phone (1). I detta erbjudande från Telenor får du 5 GB surf, fria samtal och fria SMS varje månad.

Se alla erbjudanden på Nothing phone (1)